Video: Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet

In de herfst van 2015 presenteerde Porsche de 911 Carrera 4S cabriolet. Evenals de onlangs voorgestelde nieuwe achterwiel aangedreven 911 Carrera en Carrera S modellen beschikken ze over innovatieve turbomotoren, die krachtiger en zuiniger zijn dan hun voorgangers. In deze blog vertel ik u alles over deze auto en laat ik hem ook zien in een speciaal voor deze blog gemaakte video.

Kracht efficiënt overgebracht

In de nieuwe 6-cilinder boxermotoren is meer dan 40 jaar turbo-ervaring van Porsche verwerkt. De motor brengt zijn kracht over op een verbeterd vierwielaandrijvingsysteem dat nu werkt met elektrohydraulische aansturing. Wat de 4S-modellen anders maakt is het extra vermogen en koppel dat dit model te danken heeft aan specifieke uitlaatgasturbo’s, een speciaal uitlaatsysteem en een gewijzigd motormanagement.

Dit maakt het accelereren sneller voor de 911 Carrera 4S dan voorheen. Doordat deze Porsche is uitgerust met het Sport Chrono pakket sprint hij in 4,0 seconden tot 100 km/h. De topsnelheid is maar liefst 301 km/h. Het gemiddelde van deze 911 Carrera 4S Cabriolet met PDK bedraagt nu 8,0 l/100, een vermindering van 1,2 l/100 km vergeleken met de voorgangers.

Standaard Porsche Active Suspension Management

Alle nieuwe Porsche 911 Carrera 4 modellen worden standaard geleverd met het PASM-onderstel. Dit doorontwikkelde vierwielaandrijvingsysteem zorgt in combinatie met het standaard PASM-onderstel (Porsche Active Suspension Management) voor extra dynamiek en nog meer veiligheid. Ook verlaagt dit de auto met 10 mm. Als aanvullende optie is actieve achterasbesturing beschikbaar.

Snellere en preciezere reacties worden bereikt door de elektrohydraulisch aangestuurde vierwielaandrijving. Zonder concessies te doen aan de dynamiek verbetert PASM vooral de koersvastheid bij een uitgesproken sportieve rijstijl. Ook de stabiliteit in snelle bochten verbetert hierdoor.

De video:

Porsche Centrum Groningen Approved Occasion

Met nog maar 33.371 kilometer op de teller is deze Porsche 911 Occasion uit 2016 een zogeheten Approved Porsche. Met een Porsche Approved Occasion bent u er zeker van dat u een gebruikte Porsche kiest die aan de hoge eisen van Porsche voldoet. Deze status wordt namelijk alleen toegekend aan Porsche occasions die geheel zijn gecontroleerd door onze specialisten bij Porsche Centrum Groningen. Deze occasions beschikken dan ook over een volledige onderhoudshistorie.

Met een Porsche Approved Occasion kunt u ook rekenen op:
• Nationale Auto Pas
• Aflevering en volledige poetsbeurt volgens de hoge kwaliteitsstandaard van Porsche
• Tot 24 maanden garantie op uw occasion, zonder kilometerbeperking of eigen risico
• Tot 24 maanden Porsche Assistance – een mobiliteitsservice voor heel Europa met een uitgebreid pakket van diensten.

Bent u benieuwd of deze Porsche 911 Carrera 4S Cabrio bij u past?

Heeft u interesse in deze mooie Porsche Cabriolet? Bij Porsche Centrum Groningen staan we altijd voor u klaar. Voor vragen over deze Porsche of een ander model kunt u mij een email sturen of bellen op telefoonnummer 06-51676668.