Ruben van der Kooi: Een Nieuw Hoofdstuk bij Porsche Centrum Groningen!

Ruben van der Kooi: Een Nieuw Hoofdstuk bij Porsche Centrum Groningen!

Sinds 1 november 2023 heeft Porsche Centrum Groningen een waardevolle toevoeging aan het team mogen verwelkomen: Ruben van der Kooi (29), de nieuwe fulltime Service Adviseur Schade en Garantie. Ruben woont samen met zijn vrouw en zoontje. Met zijn expertise en passie voor de autowereld belooft Ruben een belangrijke rol te spelen in het streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Kennis van zaken

Met een achtergrond in de automotive sector bij Century en Wensink heeft Ruben gedegen kennis in huis van schadeherstel en garantiezaken. Ruben heeft zich snel onmisbaar gemaakt binnen het Porsche Centrum Groningen-team. Zijn klanten ervaring gecombineerd met zijn technische kennis, maakt hem een perfecte schakel tussen de klant en het servicecentrum.

Verantwoordelijk

Als Service Adviseur is Ruben verantwoordelijk voor het coördineren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan Porsches die schade hebben opgelopen en waarvoor garantiezaken spelen. Zijn taak is niet alleen om technische problemen op te lossen, maar ook om klanten gerust te stellen en hen door het proces te begeleiden met duidelijke communicatie en transparantie.

Passie

Met zijn enthousiasme voor het merk Porsche en zijn toewijding om uitstekende service te leveren, is Ruben een waardevolle aanwinst voor het team.

Zo is hij in zijn vrije tijd geregeld bezig met alles wat met motoren te maken heeft. Zijn liefde voor auto’s en zijn streven naar perfectie sluiten naadloos aan bij de kernwaarden van Porsche Centrum Groningen.

Favoriete Porsche

Ruben’s favoriete Porsche is de 911 992 GT3 Touring, de beleving van een 4 liter atmosferische motor die 9.000 toeren draait is adembenemend, daar krijgt toch iedereen kippenvel van?

Graag tot ziens bij Porsche Centrum Groningen.