Video: Porsche 911 Carrera 4 GTS

De 911 Carrera 4 GTS is een speciale in de 911 familie. Uitermate goede prestaties maar toch nog erg stijlvol. In deze blog laten we twee zeer mooie 911 Carrera 4 GTS modellen in Karmijnrood en Nachtblauw metallic zien in een video.

Speciale samenstelling

Wat een Porsche 911 Carrera 4 GTS zo bijzonder maakt, is de combinatie van sportief rijden en daarnaast toch zijn stijlvolle uiterlijk. De Porsches die we in deze blog aan u laten zien hebben beide een opvallende kleur, gecombineerd met een alcantara pakket in het interieur en een lange lijst aan opties.

Zwarte details, een kenmerk van de GTS modellen

Een duidelijk kenmerk voor de 911 Carrera 4 GTS is het brede vierwielaangedreven onderstel. Aan de voorkant is goed gedacht aan de optimalisatie in aerodynamisch opzicht. Dit is te zien aan de voorspoiler die ver naar beneden doorloopt. De voorkant springt dan ook direct in het oog door de SportDesign afwerking. De GTS heeft standaard ook veel zwarte details, zoals het sportuitlaatsysteem met uitlaatpijpen in hoogglans zwart en het matzwarte ventilatierooster. De 4 GTS is aan de achterkant te herkennen aan de rode lichtband.

Porsche 911 Carrera 4 GTS in Karmijnrood

Klik hier om naar de occasion pagina van deze Porsche te gaan.

Porsche 911 Carrera 4 GTS in Nachtblauw Metallic

 

Klik hier om naar de occasion pagina van deze Porsche te gaan.

Benieuwd naar een van deze 4 GTS modellen?

Bent u geïnteresseerd in een van deze Porsche 911 Carrera 4 GTS modellen? Neem contact met mij op voor een proefrit en ervaar deze geweldige auto zelf. U kunt een email sturen naar [email protected] of bellen naar 06-30911911.