Privé Trackday een groot succes

Het begon allemaal met de aflevering van een bijzondere Porsche 911 GT2 RS in de showroom van Porsche Centrum Groningen. De eigenaren zijn echte circuitrijders en deze prachtige RS is hen van harte gegund. In de heat of the moment werd er besloten een privé fotoshoot te organiseren op TT Circuit Assen. Hét circuit in de achtertuin bij Porsche.

Het idee werd nog groter toen niet veel later een knalgele Porsche 718 GT4 verkocht werd en de eigenaar aangaf deze graag afgeleverd wilde hebben op het beroemde motorcircuit.

Last minute hebben we besloten nog een paar enthousiaste klanten erbij uit te nodigen. In verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus konden we niet alle klanten verwelkomen op het circuit. Gelukkig ligt het circuit om de hoek en zijn we alweer druk bezig met het plannen van een volgende trackday.

Exclusieve tijd op het circuit

De eigenaren van de reeds verkochte Porsche 911 GT2 RS en Porsche 718 GT4 kregen ruim de tijd om hun sportwagen uit te laten tijdens de trackday terwijl we met een fotograaf en videoman toffe beelden hebben geschoten. Deze wilde we nog graag even met u delen.

Op zoek naar een circuitwaardige Porsche?

Er is de laatste tijd veel vraag naar circuitwaardige Porsches. Uiteraard voelt elke Porsche zich thuis op het circuit en zeker op trackdays maar met de circuitwaardige Porsches doel ik op de GT’s, zoals bijvoorbeeld de Porsche 911 GTS, Porsche 911 GT3 of Porsche 718 GT4. Maak uw wensen bij ons bekend en wij zoeken met u mee.

Klik hier en laat uw Porsche GT zoekopdracht achter