Kijk met ons mee naar de hoogtepunten van 2018

2018 was een bijzonder jaar voor ons. Veel routes, evenementen en ook de introductie van een nieuwe Porsche. In deze blog kijk ik graag samen met u terug naar een aantal hoogtepunten van Porsche Centrum Groningen. 

Porsche Krokusrit

Een van de eerste evenementen dit jaar was de krokusrit op 15 april. Na zes eerdere succesvolle ritten organiseerden we samen met 911events dit jaar de zevende editie. Het was weer een prachtige dag met een boordevol programma en heel veel blije Porsche rijders.

Paddock Porsche 2018

Op 20 mei stond het evenement Paddock Porsche weer op de kalender. Sinds dit jaar was het event zelfs ‘Powered by Porsche Centrum Groningen’. Tijdens Paddock Porsche kon u genieten van honderden Porsches van allerlei types en bouwjaren. Het was mogelijk met uw eigen Porsche te rijden op het circuit tijdens Tracktime en de Parade of meedoen aan het Porsche Concours. Ook vanuit Porsche Centrum Groningen waren de mooiste Porsches aanwezig, uit heden en verleden!

Het weekend van de Kurvenroute

Het weekend van 7 september tot en met 9 september werd de Kurvenroute weer gereden. De Kurvenroute is ooit ontstaan als waardig alternatief in de jaren dat de Elfstedentocht niet te rijden was. Door velen als het “Koningsnummer” van Stichting 911Events bestempeld was dit evenement slechts voor een beperkt aantal deelnemende equipes toegankelijk. Het was een geweldig weekend en alle Porsche rijders hebben enorm genoten.

Snertrit Porsche Centrum Groningen

Op 4 november stonden al vroeg in de ochtend 77 equipes klaar bij de start om de welbekende snertrit te rijden. Iedereen heeft ontzettend genoten van de dag en de route was weer top! We kijken uit naar de snertrit van volgend jaar.

Introductie van de nieuwe Porsche Macan

Op 10 december werd de nieuwe Porsche Macan bij ons in de showroom geïntroduceerd. Een facelift waarin veel vernieuwingen plaatsvonden. Tijdens de introductie konden onze gasten genieten van hapjes en drankjes, een proefrit maken in de nieuwe Macan en er was een DJ aanwezig om de muziek te verzorgen. We mogen terug kijken op een mooie dag voor deze mooie nieuwe Porsche.