Items die op uw verlanglijstje moeten staan

De nieuwe collectie op Porsche webshop is binnen, en wat is een beter moment om hier een kijkje te nemen dan net voor de feestdagen? Speciaal voor deze tijd van het jaar hebben mijn collega’s en ik verschillende artikelen uitgezocht uit de webshop die vast in de smaak zouden vallen voor het komende seizoen.

Nieuw: Porsche dierencollectie

Wat door ons enorm gemist werd, en nu uiteindelijk bijna beschikbaar is, is de Porsche Drivers’s selection dierencollectie. Bestaande uit riemen en halsbandjes voor uw trouwe viervoeter, die ook een mooi cadeau verdient.

Martini Racing fall/winter 2018

Ook is er weer een vernieuwde Martini racing collectie voor het herfst/winterseizoen in aantocht. De collectie bestaat niet alleen uit kleding, er is ook een grote variatie accessoires beschikbaar via de webshop zoals tassen en zonnebrillen.

Voor de kids

Sinterklaas is er bijna, en de Kerstman laat ook niet lang meer op zich wachten. Wie dat nog niet heeft gedaan, kan zijn lijstje vullen met een houten racebaan, LEGO¬†en Playmobil bouwpakketten, knuffels of loopauto’s van Porsche. Een zeer ruime collectie Porsche cadeaus speciaal voor kinderen is te vinden in onze webshop.