De nieuwe trailer van Porsche Centrum Groningen

Goed nieuws! Sinds kort heeft Porsche Centrum Groningen een nieuwe trailer. Deze trailer gaan wij gebruiken voor onder andere het transport van alle Porsche’s. Een 356 als een van de kleinste modellen maar ook het grootste model, de Cayenne, kunnen ermee worden vervoerd. Wij gaan deze trailer dan ook gebruiken voor onze haal-en brengservice.

Heeft uw Porsche binnenkort een onderhoudsbeurt nodig? Maak nu eenvoudig een werkplaats afspraak.

Veilig vervoer naar de werkplaats

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw Porsche zelf naar de werkplaats te brengen en op te halen voor een onderhoudsbeurt, hoeft dit geen probleem te zijn. Porsche Centrum Groningen biedt met de haal- en brengservice gratis en vrijblijvend de mogelijkheid om uw Porsche voor onderhoud op te halen en weer netjes af te leveren thuis of op uw werk. Ook wanneer u uw auto wel heeft kunnen brengen, maar geen vervoer terug heeft, zorgen wij ervoor dat u op de juiste bestemming aankomt. Lees meer over de haal- en brengservice op de website. 

Een werkplaats afspraak maken

Heeft u binnenkort een werkplaats afspraak gepland staan, en wilt u gebruik maken van de haal- en brengservice? Neem contact op met service adviseurs Patrick of Kasper, of doe dit direct via de online werkplaatsplanner.

Video