Bernd Kazemier

Verkoopadviseur
11 geschreven artikelen

Sterker, scherper, sportiever

Porsche introduceert de nieuwe Macan met verbeterde prestaties, een aangescherpt design en een nieuw bedieningsconcept. De varianten die Porsche op de markt brengt, bieden alle drie aanzienlijk betere prestaties dan hun voorgangers.

Nieuwe topsporter van Porsche

Porsche introduceert de absolute topsporter onder de Cayennes: de nieuwe Cayenne Turbo GT. Het topmodel combineert een uitzonderlijke rijdynamiek met een hoge mate van rijcomfort en dagelijkse bruikbaarheid. De 471 kW/640 pk sterke 4,0-liter V8-biturbomotor levert 67 kW/90 pk en 80 Nm (totaal 850 Nm) meer dan de Cayenne Turbo Coupé. Daardoor neemt de standaardsprint vanuit stilstand naar 100 km/u slechts 3,3 seconden in beslag (0,6 seconden sneller dan de Turbo) en ligt de topsnelheid op 300 km/u (14 km/u sneller dan de Turbo).

Understatement op wielen

Een pure topsporter in een discrete outfit: dat is de nieuwe Porsche 911 GT3 Touring. De zevende generatie van de nu 375 kW/510 pk sterke GT-versie is nu te bestellen met het uitrustingspakket dat bij zijn voorganger al zo populair was.

Prototypes van de volledig elektrische Macan: tussen de digitale en de echte wereld

Prototypes van de volledig elektrische Macan: tussen de digitale en de echte wereld

Wereldpremière Porsche Taycan Cross Turismo: de allrounder onder de elektrische sportwagens

Porsche heeft vandaag tijdens een virtuele wereldpremière de nieuwe Taycan Cross Turismo onthuld. Met deze veelzijdige versie breidt Porsche zijn eerste serie van volledig elektrische sportwagens verder uit. Met de Taycan Cross Turismo vervolgt Porsche de ingeslagen weg naar duurzame mobiliteit.

Nieuwe Porsche 911 GT3 voelt zich thuis op het circuit

Porsche presenteert de nieuwe 911 GT3, een high-performance sportwagen die in nauwe samenwerking met Porsche Motorsport werd ontwikkeld. In de nieuwe GT3 wordt meer racetechnologie dan ooit toegepast. Het resultaat: een auto die op het circuit optimaal presteert, en die tegelijkertijd zeer geschikt is voor dagelijks gebruik.

Gelimiteerde oplage van jubileummodel: de Boxster 25 Years

Porsche viert de 25ste verjaardag van zijn sportieve roadster met een speciaal jubileummodel: de Boxster 25 Years. Dit model wordt gebouwd in een gelimiteerde oplage van 1250 exemplaren. Als basis dient de 718 Boxster GTS 4.0 met zijn hoogtoerige, 294 kW/400 pk sterke 4,0-liter zescilinder boxermotor.

Vernieuwde Panamera: levert de beste prestaties in zijn klasse

Nog meer dan voorheen combineert de vernieuwde Porsche Panamera de prestaties van een sportwagen met het comfort van een exclusieve limousine. Vooral met de nieuwe Panamera Turbo S met 463 kW/630 pk geeft Porsche zijn visitekaartje af met een auto die de beste prestaties in zijn klasse levert. Het nieuwe topmodel overtreft de prestaties van de vorige Panamera Turbo aanzienlijk. De Panamera 4S E-Hybrid krijgt een volledig nieuwe aandrijving met een systeemvermogen van 412 kW/560 pk. De puur elektrische actieradius is tot 30 procent toegenomen in vergelijking met de eerdere hybridemodellen. Sportiviteit en comfort profiteren van een verder ontwikkeld chassis en controlesystemen en van een nieuwe generatie stuurinrichting en banden.

Exclusief: Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition

Porsche presenteert de 911 Targa 4S Heritage Design Edition. Dit exclusieve model wordt in een oplage van 992 exemplaren geproduceerd. Hij combineert al het goede van de nieuwe 911 Targa met designelementen uit de jaren ‘50 en ‘60 van de vorige eeuw. De 911 Targa 4S Heritage Design Edition is de eerste van een reeks van vier modellen die de Porsche Exclusive Manufaktur in het kader van de Heritage Design strategie op de markt gaat brengen.