Porsche 991 Carrera 4 GTS uitgelicht

Is de Carrera S je wat te gewoontjes, maar vind je de GT3 te extreem? Dan heeft Porsche sinds jaar en dag de oplossing: de 911 Carrera GTS. Dit is dé Porsche om elke dag van de week plezier mee te hebben. We hebben een gebruikte 991 Carrera 4 GTS staan die alle lekkers in zich heeft. Vestigingsmanager Tiemen Tijsseling vertel

Bent u geïnteresseerd in de Porsche 911 Carrera GTS met Porsche Approved garantie? Kijk dan hier op onze website of neem contact op voor meer informatie. Ik ben bereikbaar per mail of telefoonnummer op: 06 12 66 46 60 of 050 85 37 911.

Allround 911

Elke 911 is natuurlijk een feestje om te rijden. Maar dat geldt al helemaal voor de GTS; dit is het model waarvoor je moet gaan als je een allround 911 zoekt. De GTS is communicatief, snel en veilig. De drie letters GTS staan voor Porsche rijden puur, vind ik. De Porsche 997 MK2 was de eerste 911 die leverbaar was als GTS. Sinds dat moment zet Porsche van elk model dat het eind van zijn cyclus nadert een aantrekkelijke GTS-versie in de showroom. De GTS is een sportwagen waarmee je gemakkelijk naar Zuid-Frankrijk kunt rijden, cocoonend met je reisgenoot. Maar de volgende morgen kun je er ook snoeihard over de Franse Alpen mee boenderen, terwijl je reisgenoot nog op bed ligt. Ergo: de GTS biedt ‘the best of both worlds’. Hij heeft de rijdynamiek van de GT3 maar combineert dat met de beschaafde eigenschappen van een Carrera S. Ik vind het een waanzinnig ding die veel beleving biedt zonder het spartaanse karakter van de GT3.

Geen stumper

We hebben momenteel een fabrieksnieuwe 991 Carrerra 4 GTS in GT-zilver metallic als Approved Occasion in Groningen: een tweede serie 991 van modeljaar 2018 met een 3.0-liter boxermotor die is gekoppeld aan een zeventraps PDK, dus eentje met dubbele turbo. Deze motor levert 451 pk – 31 pk meer dan een gewone S – dus het is een bom op wielen. Hij heeft de beproefde vierwielaandriijving die garant staat voor een enorme tractie en veiligheid, De auto is ongekentekend hier gekomen en heeft nog nooit een eigenaar gehad, wat de ultra lage kilometerstand van 1500 kilometer verklaart. De extra’s? Ga er maar even lekker voor zitten. Hij is voorzien van vele extra’s die ‘m nog aantrekkelijker maken: bijvoorbeeld een elektrisch bedienbaar glazen schuif-/kanteldak, zwarte 20 inch velgen met centrale wielmoeren, een BOSE Surround Sound-System, adaptieve sportstoelen Plus en alcantara afwerkingsdetails in het interieur. Ik kan nog wel even doorgaan. Omdat deze auto letterlijk splinternieuw is, is hij uiteraard voorzien van de Porsche Approved Garantie. Die dekt alle onderdelen van een Porsche en biedt hetzelfde serviceniveau als de fabrieksgarantie. Kortom: deze 991 C4 GTS is waanzinnig op alle fronten.”

Bent u geïnteresseerd in de Porsche 911 Carrera GTS met Porsche Approved garantie? Kijk dan hier op onze website of neem contact op voor meer informatie. Ik ben bereikbaar per mail of telefoonnummer op: 06 12 66 46 60 of 050 85 37 911.