Dit kunt u verwachten op Paddock Porsche 2019

Op zondag 9 juni is het weer zo ver, het evenement waar honderden Porsches en duizenden Porsche-liefhebbers zich verzamelen, Paddock Porsche. U kunt zelfs ook met uw eigen Porsche deelnemen aan diverse onderdelen. Het event zal plaatsvinden op het TT circuit in Assen naast het bekende Vredestein Super Car Sunday.

Tijdens dit jaarlijkse event van Porsche Centrum Groningen kunt u genieten van allerlei type Porsches en verschillende bouwjaren.

Bekijk de video hieronder om een indruk te krijgen van dit event:

Er zijn verschillende onderdelen bij te wonen, lees hier de blog verder en ontdek wat er nog meer te beleven is bij Paddock Porsche.

Programma Paddock Porsche 2019

09:00 tot 18:00 Showpaddock:

Met uw eigen Porsche bent u natuurlijk van harte welkom op het showpaddock. Op het showpaddock staan allerlei type Porsches uit verschillende bouwjaren. U kunt zich aanmelden voor twee gratis kaarten voor Paddock Porsche een een mooie plek voor uw Porsche tussen de honderden andere Porsches op de paddock.

13:55 tot 14:15 Porsche Parade:

Een leuke manier om het circuit echt te leren kennen is tijdens de Parade. Tijdens de parade kunt u met uw eigen Porsche op een rustig tempo de baan verkennen samen met tientallen andere Porsche liefhebbers. Het dragen van een helm is niet verplicht. Kinderen mogen in de Porsche mee. Neem een geldig rijbewijs mee.

14:15 tot 15:15 Porsche Concours & Outlaw wedstrijd:

Tijdens Paddock Porsche wordt de hoofdprijs uitgereikt aan de meest bijzondere aanwezige Porsches. Er wordt gekeken naar prestatie, presentatie en originaliteit. Uit alle winnaars wordt uiteindelijk de grote winnaar gekozen, deze ontvangt prachtige prijzen en mag de Best of Porsche prijs mee naar huis nemen. Klik hier om u aan te melden.

VIP arrangement:

Er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het VIP-arrangement, dan geniet u van het exclusieve programma en vele extra’s. Zo rijdt u de Porsche Parade op het circuit. Geniet u van de hospitality met uitzicht op het circuit en heeft u exclusief toegang tot de pitstraat (kinderen mogen onder begeleiding de pitstraat in).

11:00 tot 18:00 Track Time:

Porsche Track Time is een unieke ervaring, waar u zelf mag rijden met uw Porsche om de snelste “track time” neer te zetten. Twee keer maken de supercars ruim baan voor de Porsche Track Time. In deze 20 minuten durende sessie gaan er maximaal 40 Porsches de baan op volgens het open pitlane principe. U kunt de pits in of uit wanneer u zelf wilt. Het dragen van een helm wordt geadviseerd.

Vredestein Super Car Sunday

Naast al deze activiteiten op Paddock Porsche heeft u ook nog gratis toegang tot het Vredestein Super Car Sunday. Dit event bevindt zich ook op het circuit van TT-Assen. Super Car Sunday is een event waar honderden supercars en hypercars zich verzamelen. Bekijk de video hieronder voor een korte indruk.

Extra informatie

Datum: zondag, 09 juni 2019
Tijd: 09:00 t/m 18:00
Locatie: De Haar 9, 9405 TE Assen, Nederland

Wilt u deel uitmaken van dit spectaculaire event?
Meld u dan hieronder aan via de website of de app van Porsche24.

We hopen u 9 juni in Assen te zien!

Klik hier om u aan te melden voor Paddock Porsche