Even voorstellen: Johan Doornbos

Met het blogartikel over de komst van de nieuwe trailer heeft u mij al op de foto gespot. Ik ben al een ruime tijd voor Porsche Centrum Groningen aan het werk maar het wordt eens tijd voor een voorstelrondje.

Ik ben graag onderweg

Ik hou van rijden, de weg, de mensen die ik onderweg ontmoet… ik hou er gewoon van!

Het is allemaal gestart met mijn eigen touringcarbedrijf dat ik in 2001 heb verkocht. Ik heb daarna tot mijn 70ste in de directievervoer gezeten en heb voornamelijk gedeputeerden van de provincie Groningen rondgereden. Dat was erg leuk om te doen.

Terwijl ik in Groningen rondjes reed was ik in de weekenden te vinden als Safety car en Medical car chauffeur op TT Circuit in Assen. In de vroegere jaren reed ik zelf in de Donkervoort Cup samen met Paul van Splunteren. Nou ja… ‘samen’ is een groot begrip. Hij reed vooraan en ik reed achteraan. Als je het andersom bekijkt reed ik weer voor hem… haha!

Een nieuwe stap bij Porsche

Met mijn 73 lentes jong ben ik bij Porsche Centrum Groningen begonnen, een fantastisch mooie stap! Ik heb Porsches altijd al heel mooi gevonden en om ervoor te mogen rijden is een droom die uitkomt.

Mijn werkzaamheden bij Porsche bestaan vooral uit het ophalen en brengen van Porsches van klanten. Dat kan nu in onze mooie grote gesloten trailer.

Wanneer u vragen heeft over de haal-en brengservice van Porsche, dan kunt u er via deze link meer over lezen. Ik hoop u graag een keer te ontmoeten in Groningen.

Met vriendelijke groetjes,
Johan Doornbos